Grät

Något hemskt har hänt med mitt hår och då menar jag verkligen HEMSKT!
Om 2 månader ska jag göra dreads, tid är bokad och allt!
 
Eftersom att jag ska ha bruna dreads så tänkte jag "Men jag kan ju färga håret brunt redan nu, för det känns ju onödigt att lägga ner en massa energi på att hålla håret rött om jag endå bara ska färga det brunt sen". Så aaaaa...jag avfärgade håret vilket ledde till att mitt hår blev blont i utväxten, ljusröd i mitten och vitblont i topparna. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom att jag trodde att den bruna hårfärgen skulle täcka allt.
 
Men ack så fel jag hade! Det slutade med att håret blev grön/brunt i utväxten, röd i mitten och grön/grå i topparna. Det ser hemskt ut. Verkligen hemskt! Så i Måndags gick jag till frisören för jag tänkte "Frisören kan nog trolla så mitt hår blir fint igen", men icke.
 
Hon kollade på mitt hår och sa att jag hade förstört det och att mitt hår var alldeles för slitet och förstört för att färga mer. Så sa hon att jag måste klippa av minst 10cm så KANSKE hon kunde lägga i en toning, men det var inte säkert alls. Mitt hår är ju redan axellång så 10cm är mycket! :C  Jag grät lite inombord men bokade iallafall en klipptid, så i morgon vid 11 ska jag klippa mig. Lär säkert bli hemskt, kort och otroligt fult. Men vad har jag för val liksom? :c 
 
Om hon vägrar tona det så ska jag nog va lite rebellisk o lägga i en toning själv. För jag kan seriöst inte se ut såhär. Jag känner mig otroligt ful och självförtroende har sjunkigt nogot enormt. Jag vill bara gömma mig så att ingen kan se mitt fula hår. :( Varför kan man inte bara spola tillbaka tiden för?
Jag borde gott till frisören från första början.
 
Jag ska gömma mig för allmenheten i 2 månader. >_> 
Eller aa...jag måste ju jobba o gymma, men annars nejnjeneeeeej.
Ingen får träffa mig. :c
 
R.I.P
 
 

Ny desgin

För dom som inte har sett det så har jag ny design!
Nu känns den lite mer personlig.

Jag älskar verkligen headern, det är en av mina favorit foton. Det skulle dock kännas lustigt att ha me Josefine och Doff på min header så därför fick dom flyta iväg lite haha. Det gjorde dock så att Josefine såg ännu mer creepy ut haha...

Vad tycker ni?
Fin eller otroligt fin?
 

Chubby

Idag hittade jag två shorts!
Eller aa...dom blåa var ett par badshorts och dom blommiga var egentligen en byxdress. Men eftersom att byxdressen var i storlek XS så fick inte mina gigantiska bröst plats i den (vi säger att det var anledningen hahah). Såååå ja, då klippte jag bort överdelen och gjorde byxdressen till ett par söta shorts istället. :D
Fint fint!

 

Nu ska jag snart ut till landet för att fira min lilla far.
Hejdå.

 

Min tröja var visst lite väl genomskinlig ser jag nu i efterhand. Men vi blundar för det.

 

Elefanttacos

 Ni kanske trodde att jag offrade tacos till någon elefantgud, men så var inte fallet!
Idag så har jag varit i Linköping tillsammans med Olof och shoppat lite. Eller aou...jag shoppade inget, inga kläder iallafall. Jag köpte hårfärg, rouge, strumpbyxor, en cola och ett paket kattsand haha. Resten av tiden så fick jag vara smakråd åt Olof som provade halva h&m hahah. Såååå åt vi gratis glass. Jag åt någon med jordnötssmör. Den var stenhård, men helt okej eftersom att jag älskar jordnötter. :D

Så kom jag hem och tog en promenad till affären för att köpta lite mat. Det var verkligen underbart väder idag, det gillas starkt! Resten av kvällen har jag spenderat ensam med tacos, ljus och musik.
Lite ensamt, men otroigt mysigt!
 
 

Nyans

I dag har jag varit hemma och varit sjuk.
Otroligt tråkigt, det är mycket roligare att jobba. :( Innan jag hade jobb så gjorde jag inget annat än att sitta hemma o glo in i en vägg. Men nu när jag har skaffat mig ett liv (haha) så står jag inte ut med att bara sitta här o glo, jag får panik och blir otroligt rastlös! Som tur är så börjar faktiskt min irriterande hosta försvinna helt nu, och jag kan äntligen andas! :D Så i morgon (om jag inte är döende) så ska jag in till Linköping med Olof wiiie!

 

Man får gratis glass på Pressbyrån i morgon höhöhö! (Kolla fb evenemanget HÄR)
Men det är faktiskt inte bara därför vi ska in till Linköping, jag lovar! >_> Som ni kanske vet så har jag bestämt mig för att skaffa dreads. Eller jag kanske inte har berättat att jag har bestämt mig, men aa nu säger jag det! Jag har bestämt mig och jag har snackat med tjejen i Norrköping som ska fixa dom på mig och det blir troligen 12-13-14 Maj (och jaaa det tar 3 dagar att göra! o__o).

 

Kommer dö! Ne men, det ska bli sjukt spännande. Så aaa i morgon ska jag köpa lite avfärgning och sen en brun hårfärg. För jag har inte lust att ha röda dreads. Som ni vet så älskar jag att experimentera med mitt hår och jag tror verkligen att det här kommer bli hur coolt som helst. Jag har ändå gått runt i några år och varit sugen på att någon gång skaffa, så varför inte skaffa det nu liksom?! :D

 

Dom ska vara tunna, långa och bruna. Frågan är vilken nyans av brun hmmm.
Här kommer lite dradsinspiration. <3 Det är så otroligt fint när dom har blommor i dreadsen åhh. *s*

 
 
 
Vilken nyans tror ni skulle va snyggast?
 
 
 
 

Kent

Jag har aldrig gillat Kent.
Men så helt plötsligt fick jag för mig att lyssna igenom deras låtar (eftersom att dom ska till Bråvalla i sommar) och dom var till min förvåning ganska bra ändå. Visst sångarens röst är lite småtråkig men låtarna är faktiskt bra! Jag ser fram emot att se dom live i sommar!
Är det fler som ska till Bråvalla? :3 
 
 

TBT

Jag mår verkligen inte bra.
Jag har gått och blivit sjuk igen! Det känns inte som att jag är något annat än sjuk. Men jag antar att det blir så när man jobbar på en massa förskolor.

Jag kan knappt andas eftersom att näsan är genomtäppt och jag har ständig rethosta. Av någon skum anledning så har jag sjukt ont i tungan och revbenen me. T-T Jag hoppas verkligen att kroppen orkar jobba i morgon. Wäää jag har inte tränat ordentligt på 2-3 veckor, vilket är hemskt! Jag vill bara vakna upp i morgon och vara frisk. Som tur är så är det fredag i morgon, så snart är det helg och då får jag vila ut! :D Wohooooo!
 
Nu ska jag inte klaga mer för nu jag ska lägga mig ner i sängen med en kopp honungsvatten och kolla på någon rolig film.
 
Idag är det torsdag så då kör vi på en ThrowBack Thursday.
Jag var en riktig pingla när jag var liten!
 
 

Panini

 
 
Jaaa ni...
Den här var ju inte speciellt god.
Men vad hade jag förväntat mig egentligen? En macka i mikron. Som ni kanske vet så är jag usel på att mikra saker. Dom blir alltid brända. Ändå så hade jag bara inne den där Paninin i 2 min, men den blev stenhård iallafall. :C Antingen är min mikro konstig eller så är jag helt enkelt usel på att mikra. Vi säger att min mikro är usel...
 
Om man har en bra mikro (eller kan mikra saker som en normal människa) så blir säkert den där Paninin asgod!!! Men vad vet jag.
 
Den får 1,5 Ponyo av 5.
 
 
 

Vårskor

Mina Dr martens börjar bli galet slitna (och för stora av någon skum anledning), så det är nog dags att köpa sig ett par nya skor nu.
Frågan är vad för skor man ska köpa. Platå? Svarta? Vita? Tygskor? Blanka? Klassiska? Galna?
Jag har ingen aning. Men än så länge så tycker jag om "nr 3" väldigt mycket!
 
 
1.  2.  3.  4.  5.  6.

6 April, för stora solbrillor

Nu är jag äntligen frisk woho!
Dagen spenderades i Linköping tillsammans med Josefine och Sara. Jag köpte lite "slappiskläder" som jag kan ha när jag jobbar. För det känns ju surt att förstöra sina fina kläder när man jobbar, för jag har typ bara fina kläder haha. Men nu kan barnen kladda med färg och mat på mig hur mycket dom vill haha. :D
 
Naaaaa nu vet jag inte vad jag kan skriva mer. I morgon är det jobb igen, så jag bör nog gå o lägga mig så att jag orkar upp i morgon.  Japp joppp hejdå!
 
Vi var coolast på hela Maxi.
#dålighårdag #snoddebildenavjosefine

 
 
 

4 April

Glad Påsk!
Inte för att min påsk är så glad men iallafall! Jag har fått magsjukan och det suger ganska så hårt... Kräktes en gång i går vid 7 och så klockan 12 i natt, annars har det inte blivit något mer. Har dock suttit uppe hela natten och försökt att inte kräkas, vilket har varit sjukt ansträngande. Jag skulle egentligen till Gekås idag, men så blev det icke...Mycket synd, jag som hade längtat efter det. Jag förstår inte varför jag alltid ska bli sjuk när det är lov, hur skumt som helst! På loven ska man göra roliga saker, inte ligga hemma o spy, usch!!!
 
Jag har inte vågat äta på hela dagen heller, så jag börjar bli sjukt hungrig. Ska man våga äta? Tänk om jag börjar må illa igen då. :C Det är så obehagligt att kräkas. Ni får gärna komma med tips på någon bra film, för det börjar bli sjukt segt att bara ligga här som en strandad val. 
 
Här kommer lite hårinspiration. Det får mig iallafall på lite bättre humör. ;C
Skulle jag passa i tunna dreads tror ni?
 
 

Påsk

Nu äntligen är man ledig i några dagar. Det känns sjukt skönt!
Nu kan jag vila ut ordentligt. Jag har dock inte så många planer inför helgen hmmmm. Men på söndag ska jag iallafall fira påsk med familjen och på lördag så kaaannnske jag ska till Gekås, men det är inte bestämt än!

 

Jag lovade ju en "påskkärringsoutfit" så här kommer den. När jag inte hade schaletten på huvudet så tyckte barnen att jag såg ut som Pippi Långstrump och Anna ifrån Frozen, det var sött haha. Dom var helt galna i mina flätor.♥

 

Och nej jag har inte tagit ur min septum för evigt, jag använder den bara inte när jag jobbar.

 

 

1 April

Har ni lurat någon idag? Eller ni kanske har blivit lurade utav någon?
Det har iallafall inte jag, jag har inte ens hunnit lura någon.
Men dagen är inte slut än haha. ;)
 
I går fick jag en fin "fråga" på min Ask.
Eller det var väl inte direkt någon fråga men aa...
Den löd "Sluta inte blogga du är en jätteintressant person".
Det gjorde mig lite glad! :D Jag har ingen aning om vem som skrivit det, men det spelar ingen roll. Vilken tur att människan inte skrev det idag, för isåfall hade jag trott att det varit ett aprilskämt haha. Men jaa det är väl alltid kul att någon gillar det jag bloggar om, och tycker att jag är intressant. :D 
 
Svar på det då. Jag ska inte sluta blogga! Jag vet dock att jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera. Anledning till det är fortfarande jobbet! Det tar mycket av min tid och energi. Så gillar jag ju att blogga om utseende och kläder osv, men just nu känner jag mig så sjuuuuukt ful och tråkig!
 
Jag har knappt något smink när jag jobbar och håret är bara uppsatt i en slarvig knut. Så jag har inte ett dugg lust att göra en massa gifar osv när jag kommer hem runt 5 på kvällen. :( Men jag ska försöka att bättra mig lite iallafall! (Jag håller dock på att planera en liten förändring i mitt utseende...eller en ganska stor förändring. Vi får se om den blir av eller ej, men än så länge ser det ut som att den blir det!) 
 
I morgon ska vi ha Påskfirande på dagiset som jag vickar på just nu, vilket innebär utklädnan och påskmat. Jag älskar att klä ut mig så jag kommer troligen att lägga ut en påskkärringsaoutfitbild här på bloggen i morgon. ;)
 
Så länge får jag bjuda på en osminkad selfie, för det är allt jag har.
 
RSS 2.0