Sjuk=bajs


Min jätte fina serie.........eller inte. Jag sitter hemma och är typ jätte sjuk. :C Förkyld, ont  i kroppen, hostar, och mina öron kliar. xD Fett jobbigt!!! Orkar inte vara sjuk nu. Jag vill va frisk i helgen så jag kan göra roliga saker  och inte bara sitta hemma och inte kunna göra ett skit. Nu när jag är sjuk kan jag iallafall jobba ifatt med saker i skolan...men hur kul är det? D; Assssssså GÖR MIG FRISK NÅGON!

Bowling & bio me skolan


Slapp dag i skolan idag!


(Judith & Amanda på bowlingen)
I dag bowla vi på idrotten. Kul men jag suger. xD

(Jag, Josse, Yasmina i stan)
Undertiden vi vänta på att godiaffären skulle öppna satt vi på en bänk och tog ego bilder på oss själva... xD


(Yasmina, Josse & Jag, Emma & halva Judith på bion)
Blir man alltid ful när man tar bilder me blixit? XD Iallfall så såg vi Hunger spelen, det var ganska bra...hmmm....fast typ boken är bättre ;o


Nu ska jag plugga och färga håret. Både behövs! XD Ni får ha det så bra PÖÖÖSSS! ;))

Gina





(Jag brukar aldrig köpa kläder från Gina, men när jag kollade på deras sida hitta jag massa snygga kläder. ^^ Billigt är det ju me! :3)

Sova



Heeeej nu sitter jag här och käkar ris och kyckling fett gott *dreglar* hohoh. Min dag har vart skum... i går somnade jag sent efter att jag vart barnvakt. Och så har min katt lekt i min säng och under min säng hela natten med någon LITE BOLL!!!!! ò_Ó Så jag har inte kunnat sova.
 Vid 8 fick jag ett sms av min syster som sa att jag skulle följa me och käka frukost ute på någon resturang. Så då följde jag me. När jag kom hem var jag så trött så jag trodde att jag skulle dö. Så då la jag mig på soffan och vakna nu. xD Jag har haft sjuka drömmar som ni inte ens vill veta! o__o Nu ska jag iallafall plugga som jag egentligen hade planerat denna söndag till att göra.:P

Serie


Hitta lite gamla bilder. Jag blir så glad av att kolla på dom. :D Saknar dom tiderna!

Nu sitter jag och ritar på min serie till skolan. Jag har vart sjuk så jag var tvungen att ta hem den och skissa klart den. ^^ Det är faktiskt kul! :D Kanske borde bli serietecknare? ;)
Vid 6 kommer min syster och hämtar upp mig, vi ska va barnvakt till kusinerna. 8D Kanske inte roligaste saken att göra på en Lördagskväll, men aja dom är söta thihi. C;

Heello


(Snodde bilden av Yasmina ;3)

I dag har skolan gått fort. :D Jag hade någon engelska pratar grej i dag, och det gick faktiskt bra. :D Jag har alltid tyckt att jag suger på engelska, men idag kände jag mig skit bra haha. xD Men ajaa skit samma. 
Vid 6 ska jag träffa Emelie och Sassa i stan och käka lite och sedan dra hem till Sassa och kolla film. :3 Mycket trevligt. Hoppas ni me får en rolig kväll! ^^

Ge mig nu :(




♥Helix piercing
♥Snygg väst
♥Blått hår
♥Färgglada shorts



♥Panda tattoo
♥Dreads
♥Större töjning
♥Drop dead linne



(Bilderna är från We♥It)

Sjuk



I dag har jag vart hemma från skolan för haft ont i magen, synd om mig jag vet! D: Jag har nördat Big brother hela dagen, och så försökte jag laga mat...men det gick såklart skit som vanligt hehe. ^^ Någon som vill bli min personliga kock?! D:

Inspiration


(Bilder från We♥It)











Habblöö




(jag ser nästan lite biffig ut raaaaaaawr! xD )

"Shut the fuck up!" Linne - Shock
Jeansväst - Jeansskjorta jag fick av min syster. Så har klippt den själv
Byxor- Cubus
Skelett hårspännen- Shock


(Var inte riktigt beredd på den här bilden. x3 Men Iallafall, nu är luggen BLÅ och inte grön/blå)

Stunder jag vart som lyckligast...


(*I högstatidet. *När vi hämtade Ponyo. *När jag klippte av håret och färga det blå/svart och blev så som jag ville. *Med Robin.)

Jag skiter i att jag ser ut som en mupp på bilderna, för jag var lycklig och då får man va hur ful man vill! :D


I morgon har jag sovmorgon...JIPPI! xD Så ska jag ta andra gardasil sprutan. :C USCH jag hatar sprutor, förra gången tjöt jag typ! :C Hoppas jag överlever den här gången iallafall!

Skit.



Jag trodde att vår så kallade "vänskap" betydde mer än så här för dig. Men om du inte bryr dig, så ska jag inte heller göra det... Men du betyder mycket för mig det gör du. Jag ångrar allt jag säger till dig helatiden. Jag är så förvirrad..................................................................................................................

Myskväll med min lilla älskling <3

I dag blir det myskväll med min lilla älskling.<3 x3
Cola+Ben&Jerry's+kattgodis+BigBrother

Nya skor! ^^


Jippi NYA skor! :D

Nu när det börjar blir VÅR kan jag inte gå runt i mina kängor längre för det blir för varmt. (och det är hål i dom xD) Så idag gick jag till stan med min far och så köpte han nya converse till mig JIPPI. :D Jag tänkte först ta ett par i skinn men dom var slut så jag fick ta vanliga. :< Men dom är fina så blöö...

BTW TACK PAPPA! :D

Provat ny glass

I dag har skolan gått fort, jag har bara haft 3 lektioner så slutade 13:15. Först tänkte jag gå till Elsas men jag tror att jag börjar bli sjuk, känner mig yr och så har jag ont i kroppen och känner mig jätte konstig så jag sket i Elsas idag.  D: 
Undertiden jag väntade på bussen hem köpte Judith och jag glass, och den kiosken hade den nya Ben & Jerry'sen så jag var bara tvungen att prova den! :3 Den var helt okey. Värt att prova iallafall! Jag gillar inte äpplepaj så jätte mycket men den var som sagt va ganska god. ^^
Jag har inte planerat något för kvällen så det blir nog att kolla lite på tv, kanske blogga lite mer och bara ta det lugnt.



(Judith's & min glass :D )


(Min lilla dator som jag sitter vid nu höhöh x3 )


Ensam bloggare nu



(Jag förstår inte att jag alltid använder mobilkameran när jag har en systemkamera! xD )

Nu sitter jag äntligen framför min nya dator, det var på tiden att den kom. :3 Jag har bara kollat igenom den lite men det verkar bra! C:

Men iallafall... som ni alla kanske redan vet så bloggar inte Cissi på Crazyneess mer. :C Lite synd men jag lovar att ta väl hand om bloggen och jag hoppas att dom som läste förut fortsätter läsa fast det bara är lilla jag som bloggar nu. ;3 Jag lovar att jag ska försöka blogga mer nu me. Förut var det lite svårt när jag inte hade en egen dator som fungera, men nu har jag ju det! :D Jag ska också fixa till bloggen lite, så den blir lite mer personlig nu när jag har den själv. ^^ Jag håller på att tänka ut hur jag ska ha den nu... så vi får se när den nya bloggdesignen blir klar. :D 

Men ni får ha det så bra!

new blog

Har fixat ny blogg nu, ni kommer till den om ni klickar HÄÄÄR eller HÄÄÄÄÄÄÄR! :D pöss

/ cissi

/ Cissi

För ett tag sen så ville jag jättegärna blogga tillsammans med någon, jag har bloggat själv i så många år och ville prova. Men det är inte alls samma sak som att blogga själv, så nu väljer vi att gå skilda vägar. Carro tar över våran bebis, hon lovade att ta bra hand om den!

Det här kommer dock inte vara mitt sista inlägg ;) kommer kika in senare när jag fått ordning på min blogg, berätta vad den heter, sen kommer jag säkert gästblogga här lite ibland! Kommer säkert bli jättebra:) Hej sålänge!

Saker i brevlådan.



Det här fick jag hem i brevlådan i dag. :3

* 2 burkar Lagoon Blue toning (så jag slipper gå runt med kyckling hår när toningen går ur ;3 )

* Skeleton hårspännen (riktigt coola, jag älskar att ha saker i håret hihih)

* 3 nya piercingar och massa kulor till dom så jag har reserv om jag tappar dom. (skönt att slippa ha ringar i läppen, det är svårt att äta me dom. x3 )


Och lite om min dag då... I dag har jag först vart i skolan och haft matteprov. Det gick ganska bra, hoppas jag får E iallafall. x3 Efter skolan fika jag med två gamla kompisar. Det var kul för jag träffar dom inte så ofta, så jag hade saknat dom! :D Annars har jag inte gjort så mycket.
 Nu sitter jag iallafall och käkar några bullar som min syster har bakat... ta inte illa upp syrran men dom går knappt att äta. xD Jag som trodde att jag var dålig på att laga mat osv (ex: när jag brände bullen i mikron.) Haha men jag är iallafall ganska bra på att baka tro det eller ej, så i helgen blir det nog att baka bullar som man kan äta. :D

Ben&Jerry's



Jippi det har kommit en NY Ben&Jerry's! :D
Det är en glass med äppelsmak som även har små bitar av äppelpaj i sig. Låter ju hur gott som helst! :3 Iallafall om man gillar äpplen. ^^

Jag är tyvärr laktosintolerant så jag ska egentligen inte käka glass, men det skiter jag i för Ben&Jerry's är så GOTT!!! x3 Mina favoriter är iallafall:

♥ Chocolate Fudge Brownie, som är en chokladglass med massa brownie bitar i.

♥ Cookie Dough, som är en vaniljglass med kakedeg och chokladbitar i.

♥ Ben & Jerry's Wich ice cream sandwich, som består av två stycken kakor och mellan dom är det en vaniljglass med chokladbitar i.

Thöhö

Lite bilder från kvällen. :3 Först va jag på Skylten sedan drog jag, Emma, Rasmus, Yasmina och Erik till Donken o flumma lite! x3 Tack för kvällen!


(Rasmus, Erik, Jag=cp & Yasmina)


(Emma)


(Rasmus)


(Erik)

Linköping




Nu drar jag till Linköping/Elsas/Skylten för att träffa underbara människor! :D


Elsas




Har fortfarande typ inga bilder på pappas dator så jag tog bara någon i dag me. Hoppas jag får min dator snart så jag kan lägga in massa bilder hoho. x3 Fast jag älskar dock dom här bilderna för dom är fränt ritade! :D
 Men iallfall i dag var jag på Elsas med Yasmina, Emma, Josse, Erik och Wille. Mycket trevligt. :3 I morgon ska jag nog till skylten med några kompisar... hmm fast jag har jätte ont i halsen och örat nu så hoppas jag inte blir sjuk D:. Men det går nog över tills i morgon. ^^ Ajaa nu ska jag nog sova för jag är jätte trött, vart en jobbig veckaså känns jätte skönt med helg nu!! :D NATTI!!!

Så!!!

Kolla inte på facet men så här ser luggen ut nu. Helt okey lite mörkt dock, ser typ grönt ut men ajajja. xD



(Jag gillar att kladda i facet.............)

Toning i håret!



Jag har typ inga bilder på pappas dator så jag tog bara någon jag hittade. :P
 Nu sitter jag...eller nej jag ligger ner med turkos toning i luggen, jag ska sova med det eftersom det fastnar bättre då. ^^ Jag blekte bara 1 gång så jag får se om toningen fastnar eller inte. Hoppas det inte blir grönt eller något bara. D: Ajaa bild på det får väl komma i morgon istället. ^^ Nu ska jag sova eftersom Ponyo (min katt) blänger på mig argt och ser skit trött ut, så bäst att jag går o lägger mig så hon inte blir arg på mig. x"3 I morgon har jag engelska prov... har inte övat så mycket så är ganska nervös...men jag får se hur det går. x3 Ajaa NATTI NATTI!♥

Färga luggen



Nu sitter jag och kollar igenom massa snygga hår på fb. Det finns så många snygga sätt att färga det på. D: Men jag tror nog att jag har bestämt mig hur jag ska ha det nu. ^^ Luggen ska iallafall bli turkos men jag vet inte hur mycket jag ska färga turkost. Hoppas bara jag har kvar den turkosa färgen hos min mor, annars får jag gå runt med blond lugg ett tag och beställa en ny toning. ^^ Aja nu ska jag sova NATTI NATTI! ♥ Bild på mitt hår kommer nog i morgon. :3

Bajsiga bilder





Jag hatar när bilderna blir så här! D: Jätte stora pixlar...blöö dumma mobilkamera.
Idag har jag vart i skolan och inget mer men dagen har rullat på ganska fort iallafall. Jag har suttit hemma och försökt göra ett matteprov som man skulle göra hemma (och då använde jag ju såklart boken för tänkte va lite smart när ändå ingen såg på höhö. 8D) Fast det var svårt iallafall, men det kanske bara är jag som är trög. x3 Iallafall på onsdag ska jag och min mor experimentera lite med mitt hår, hur jag ska göra får ni se på onsdag för jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha den än. :3

Hellu



Jag vet att jag inte har bloggat på länge och jag har inte direkt någon anledning varför, har bara inte orkat höhö. :P Iallafall nu har min älskade tröja/jacka/grejsimojs kommit!! Den var dock lite för stor, men det är ju alltid skönt med lite större kläder. ^^ I går var jag på Elsas med Robin...hmm det var sådär. Efter det drog jag till Skylten med några kompis, och sedan till donken med Yasmina, Emma & Denise. Galet kul!! Tog bussen hem vid halv 12 så var hemma runt halv 1. Så i dag har jag bara sovit och inte gjort ett skit. :P I morgon är det måndag bästa dagen, har sovmorgon till kvart i 11 och har bara 3 slappa lektioner. :D

(BTW IGNORERA MIN RUMPA!)


...



Tänkte skriva av mig lite men dom här meningarna sammanfattar allt istället.

(bilder från we♥it)

RSS 2.0