Docka

Målade lite i skolan idag...
Ganska så nöjd faktiskt. Så skönt att man äntligen börjar bli klar med någon av alla tusen tavlor som ska bli klara!:3 Jag tänkte bara göra lite mer skuggor, lite grenar som klättrar på hennes kropp och så fixa till händerna (för dom ser hemska ut som vanligt). Dock ville min lärare att jag ska göra två till tavlor i samma tema. .__.
Hur ska man hinna med allt?!
 

Banan

I dag var vi på stan och provade banankläder. :'3
Hahah så sjukt coola! Jag var tvungen att köpa tröjan, för den var billig o fiiiiiiiiiiiiin!
 
Det ser ut som att Josefine har sett en fin kattunge.
 

Grönt

Att vara förkyld och ledsen är ingen bra kombo när man har septum.
Allt blir bara blääigt.
I går färgade jag mina toppar grön/blå med hjälp av en hårkalkskrita. Det blev ganska kletigt och det färgar av sig lite, men fint blev det!
 
 

Slut

Det kan inte alltid gå som man vill.
Men jag ska försöka att se positivt på det här, även fast att det är ganska så jätte svårt. Alla har inte tur i kärlek och jag är nog en av dom, jag kanske borde köpa en triss o se om jag har tur i spel istället. Inte för att jag tror det, jag har aldrig haft speciellt tur i spel heller.

 

Efter den här veckan kunde jag nästan förutspå att det här skulle hända. I går kväll satt jag och tänkte på det, vad jag skulle göra om jag hade rätt och att du faktiskt skulle säga det som jag fantiserade ihop i mitt huvud. Det var ju ganska uppenbart att jag tänkte rätt. Liknande saker har hänt mig massor av gånger, så man börjar känna på sig när "förhållanden" lider mot sitt slut. Jag vet inte om det är positivt att det tog slut innan det knappt han börja eller om det bara är sorgligt att jag inte fick dig att tycka om mig så pass mycket ifrån början, så som det brukar vara när man är nykär. Det är aldrig bra att stressa med förhållande och jag antar att det var ett fel som vi gjorde. Kanske skulle det varit bäst om vi bara hade fortsatt att vara vänner. Jag vet inte, men gjort är gjort. Och jag hoppas att du mår bättre av hur det blev nu.

 

 

Just nu är det nog allra viktigast att jag fokuserar på skolan och min träning. Jag har verkligen slarvat med dom sakerna senaste tiden. Men dom sakerna kommer göra så att jag mår bra i slutändan. Jag måste verkligen försöka att tänka på andra saker för att inte börja må dåligt, för det har jag ingen lust med att göra igen. Självklart är jag inte glad över det här, jag skulle gärna spenderat mer tid med dig. För jag tycker att du är en otrolig fin person och jag trivs verkligen att vara med dig. Jag kan vara mig själv och om det blir tyst så känner jag mig inte desperat av att komma på något onödigt att prata om haha. ^^ Det är ett tecken på att jag verkligen trivs med dig. Du är en fin pojke Bo men på senaste tiden har du inte varit som vanligt. Jag kan tyvärr inte ta någon annans plats, så det fick det bli såhär. Det gör väldigt ont i mig, men det är bara att bita ihop och orka igenom det.

 

Jag skulle verkligen uppskatta om folk unviker att ställa frågor om det här. Jag vill bara låta det va. Det är bara jobbigt att tänka på det.

Hejdå.

Tips

Jag tänkte tipsa er om en sak!
Innan ni läser vidare, kolla på bilden här under på kläderna.
Vad tycker ni om dom?

 

Jag lovar att ni alla gjorde det här när ni var yngre utan att ens tänka på det. Det är inte kul att vara värsta shopaholicen när man bara får 1050kr i månaden. :C Därför säger jag nu åt er att gå och kolla på barnavdelningarna! :D Visst, vissa saker som dom har där är verkligen sjukt gräsliga! Men dom har mycket fint me. :3 Och det är bästa är...det är billigt!!

 

Om ni kan ha storlek 170 så passar det mesta av kläderna där. ^^ Och om ni har en skostorlek under 38-39 så brukar man kunna ha deras skor me. :3 Dom har även sjukt söta accessoarer! Hoho så jag rekommenderar er verkligen att gå dit och kolla nästa gång ni är på stan. ^^ Men då kanske ni tänker "Öhhh jag vill inte ha på mig likadana kläder som folks småsyskon", men jag tror inte att någon skulle lägga märket till om ni hade på er barnkläder. För dom kläderna på bilden här under ser ju nästan exakt likadana ut som kläderna man brukar kunna köpa på vuxenavdelningen på tex H&M. Jag tycker iallafall att dom är sjukt coola! :D Och folk i våran ålder kanske inte tänker på att man kan köpa kläder där, så då blir man ensam om det och det betyder att ingen kommer likadana kläder som en! :D
WOHO!

Klänning med leopard                      99kr
New York tröja                                  99kr
Unicorn tröja                                     99kr
Unicorn leggings                               99kr
Kofta                                                  99kr
Svart kjol                                           59kr
Svart skinnkjol                                  199kr
                Kattdiadem                                        39kr                
 
  
 

Önskeoutfit

Dagens önskeoutfit!
Allt är från Monki.
 
 
Kattstrumpor            60kr
  Örhängen                80kr
T-shirt med ögon    120kr
Halsband                  120kr
Jeans                      400kr
Väska                     300kr
Kofta                      450kr
------------------------------------------
               Totalt          1530kr              
 

Uttråkad

Jag är uttråkad.
Vad gör man då?
Joo kladdar.
Nu ska jag sova.
Natti.
 
 

Outfit

 
Jag tänkte att ni kanske var galet intresserade utav vad jag hade på mig i dag.
Så DARRRRRRRRRAAA, eller vad det är man säger. .___."
 
 
♦Skjorta - Lager 157
♦Tröja - H&M
♦Byxor - H&M
♦Snygg tjej - Loppis
 

Inspo

 
 
Snön har börjat smälta.
Snart kanske man slipper vinterkläderna. :))))))))))))
 

SmygOmbre

Sluta puta med läpparna dina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glömt bort

Oj nu har jag glömt bort att jag har en blogg igen. >__<
Därför gör jag en lite sammanfattning på förra veckan.
På en vecka har jag hunnit...
 
Ha fest...
 
Blivit moster för andra gången...
 
Jag har även tagit ut mitt löshår och färgar ombre på mitt gamla. :3
Bild på det kommer väl någon dag då jag orkar!
 
 
 
RSS 2.0