Skitdag

Nu har jag fått svar från företaget som jag var på intervju hos.
Jag har gått runt och funderat på jobbet hela tiden, så det var skönt att äntligen få ett svar så jag vet vad jag ska göra här näst...och tyvärr så fick jag inte jobbet. Skit!!!

 

Jag som verkligen behövde det här. :C
Nu blev jag sur men finns väl inget annat att göra än att söka vidare efter andra jobb antar jag.
Men min dator har fått virus så jag kan knappt kollarunt på datorn utan att det ploppar upp en massa snusk, spelsidor och blinkade skyltar.
Någon som vet vad jag kan göra åt det?
Gaaaaah jag orkar inte...vilken underbar dag!
Nu tappa jag humöret.


Att ta studenten va kanske inte så underbart iallafall.

 

 

 

 
 

Chokers

Jag upptäckte nyss att Gina Tricot hade fått in massor av chokers!
Woho så roligt, jag älskar verkligen chokers!
Det är de smycket som jag använder mest. Har dock bara två vilket är lite synd. 
(Dom ser ut som armband på bilderna men det är alltså väldigt tajta halsband, för dom som inte vet.)
 
Jag upptäckte även också att jag bara hade 2kr kvar på kortet,
då slutade allt det roliga vara roligt. >_>
 
 
 
 

Tranås

I går var jag i Tranås och såg Thomas Stenström med Sara, Johanna, Ville och Sofia. :3
Det var så sjukt kul att dansa och sjunga tills man blev alldeles hes. Jag kunde inte prata normalt på hela kvällen/morgonen. >___< Tihi och jag drog i Thomas finger en gång och så peta jag på honom när han gick förbi hohooh. Nu är jag lite lyckligare faktiskt. :'3
 
Det var faktiskt en mycket lyckad kväll/morgon tycker jag. 
Johanna och jag åkte väl hem runt 7-8 på morgonen. Så var jag tvungen att vänta på tåget till Motala i 50min i Mjölby. ;C Det var lite surt eftersom att jag hade varit vaken hela natten, men till sist kom jag hem och sov till 4. :D
 
Hmm men jag glömde min mobilladdare hemma hos Sara och ingen av laddarna jag hade här hemma funkade hmmm...eller dom funkar om man har mobilen inkopplad till laddaren men den dör så fort man drar ur den. >___< Vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Datorn är också paj...eller iallafall själva hålet som man stoppar in laddaren. Den är så sjukt glapp, så måste vrida och vända på laddaren en massa. >__< Snart får jag väl världens stöt! Allt jag tar i går sönder. D:
 
Jag hade typ inga egna bilder så snodde av Sara.
 

Anställningsintervju

Sååå då var det klart! 
Min första anställningsintervju någonsin. Jag vet inte riktigt hur det gick hmmm...jag är inte riktigt nöjd med alla svaren som jag gav dom, men jag var så nervös så att orden bara ploppade ur munnen. >__< 
Dom skulle iallafall höra av sig i början på nästa vecka.
Så läskigt...
 
Ajaaa i morgon ska jag och några kompisar iallafall seThomas Stenström Wohooo! :D
Det blir även att sova över i Tranås eftersom att tågen slutar gå så pass tidigt, men det kommer bli niiiice.
 
Det firar vi med en liten låt. Men inte min favorit med honom för den hitta jag inte på YT. :C
 
Och såhär såg jag ut på intervjun idag. 
 

Att göra upp mål

Jag har ett par fula shorts här hemma, som jag köpte förra sommaren, som aldrig har suttit bra. 
Jag har ju kunnat knäppa dom och så förut, men nu kan jag inte ens göra det! >__<
Så nu tänkte jag göra upp ett mål. Innan året är slut så ska dom här shortens sitta bra!
Tror ni att jag klarar det?
Det tror jag!
 
Det skulle ju vara roligare om shortsen faktiskt var snygga men ajaj. D: Det är roligt att jag inte träna ett skit på bilden till höger men ändå så kunde jag knäppa dom där hemska shortsen. ;C
 

Hemlig Prinsessa

 
Idag har jag typ bara tränat.
Jag vaknade upp med värdens hemskaste huvudvärk, jag brukar aldrig ha huvudvärk, men den var hemskt. :( Det blev inte bättre av att någon klippte gräsmattan utanför så att det kom in massa bensinlukt. Jag hatar verkligen bensinlukt, mår illa av det blä! D:
 

Först tänkte jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv hela dagen, men sen tog jag en Ipren och drog till gymmet iallafall. Guuud jag hade typ träningsvärk överallt så kände mig som världens stelaste människa och nu känns det som att jag kommer få ännu mer! Jag är så klen i armarna och armövningar gör så att jag får hemsk träningsvärk haha. Men det är skönt. Jag mår bra av att träna, bara man börjar se lite resultat snart så blir jag glad. :D Dom byxorna jag har på mig på bilden här under brukar skava galet mycket när jag är som tjockast, nu skaver dom bara liiiiiite. Hmm skulle va kul o se hur mycket jag väger nu, har inte vägt mig på hur länge som helst. o.o Jag vet att man inte ska bli fixerad vid vågen men det skulle bara vara kul att se.

 

Wiiiiie och nu har jag äntligen bestämt mig för att åka till Tranås nästa fredag och se Thomas Stenström med några kompisar tihi. Ser verkligen fram emot det! Jag vet att jag inte egentligen har råd......men jag har faktiskt 199 enkronor i min sparkatt så jo jag faktiskt råd! Och jag känner verkligen att jag behöver det här just nu, träffa vänner och ha skoj. Woho PEPP!

 

Nu ska ja lägga mig ner i min mjuka säng och kolla på en jätte töntig serie som heter "Hemliga prinsar". Innan Hemliga prinsar så fanns det en som hette Hemliga prinsessor men det har jag redan kollat klart på haha. Det handlar om prinsar ifrån länder långt bort som åker till London för att finna kärleken. Men dom klär ut sig till vanligt folk och jobbar på ett vanligt jobb så att ingen ska misstänka något. Dom har 3 veckor på sig och i slutet så får dom avslöja att dom är prinsar. Hhahahah det är så töntigt, men jag är helt fast!

 

Hmmm tänk om jag är en hemlig prinsessa ifrån Sydpolen som försöker finna kärleken i Sverige...vem vet.
Va artiga emot mig pojkar!

 
 

Min älskade Stenström

Jag är riktigt uttråkad och vet inte vad jag ska blogga om.
Kanske för att jag inte gör ett piss om dagarna. Jag vaknar, lagar mat, kollar serier, går till gymmet och tränar, kollar serier, sover. Wooohoooo vilket underbart liv! :D Fast ne, jag har aldrig varit mer uttråkad. Jag vill ha äventyr, men det känns svårt när jag knappt har några vänner längre haha... Usch så sorgligt. >__<
 
Idag övningskörde jag iallafall med pappas tjej och det gick bra även fast jag var livrädd och svettades som en gris. Nu har jag kört på vägar med massor av bilar, kört i rondeller och stannat vid trafikljus.
WOHOO det var typ hemskt men kul på samma gång.
Känns skönt att jag äntligen börjar komma igång med körkortet. Jag får väl passa på att plugga teori när jag ändå inte har något annat för mig om dagarna, men känns lite trist. :C
 
Jag vill på konsert! Både Maggio och Thomas Stenström har spelning i Linköping snart. :C Mina älsklingar! Skulle va sjukt kul att se Stenström, han är bäst. Maggio skulle me va kul att se men hennes låtar har blivit lite tjatiga då jag lyssnat sönder alla. >___< Åhhhh jag vill se Stenström buhu, gråter typ. Han har spelning 4/10 i Linköping, men jag är pank och jag hinner inte få mitt dumma bidrag innan dess...kommer inte ens ihåg när jag skulle börja få det. Bläää ska panta burkar så att jag har råd. Måste se Thomas. :(
Desperat!
 

Rätt att klaga

Glöm inte att rösta!
 
 
 
 

Sims 4

Vad gör man inte om man har tråkigt.
Eftersom att min usla dator inte klarar av hela Sims 4 spelet så laddade jag ner ett litet demo där man kunde skapa simmar. :3 Det är ändå typ det enda jag gör när jag spelar Sims, gör simmar och bygger hus, att spela är inte lika roligt. >___< 
 
Sims 4 verkar roligt men det är sjukt svårt att göra simmarna. :C Man drar ju bara i delarna så blir dom större och mindre osv, men jag är riktigt usel på det. Alla mina simmar ser likadana ut. Jag försökte göra mig själv men näsan blev aldrig lik och det fanns inte någon lik frisyr eller hårfärg buhu. Så försökte jag att göra en snygg kille...men aaa vet inte om jag lyckades med det heller haha. 
 
Jag är uttråkad.
 
Isch min print screen knapp vägrade att fungera så jag fick ta kort på skärmen istället,
vilket typ är olagligt enligt mig. Bilderna blir hemska och randiga. D:
 

Pinig

Ibland blir jag så arg på mig själv för att jag är såååååååååå pinsam. D: 
Och idag är det en sådan dag! Varför kan man inte ha ett sånt där halsband som Hermione i HP har, så att man kan gå tillbaka i tiden och ändra allt som har gått fel. :C Men neeeejdå sådana halsband ska självklart inte existerar, så istället sitter jag nu här och skäms ihjäl. Usch. 

I morgon måste jag tillbaka till min kära gymnasieskola för att hämta ett betyg. Känns sjukt onödigt att åka in dit för att bara hämta det, men har inte direkt något val eftersom att dom ABSOLUT inte kunde skicka sådant på posten. Bläää kommer ha 0 kr efter det. 

Hmm byter samtalsämne.... jag var hos frisören idag och nu är mitt hår jätte mjukt och glansigt. :'3 Kan inte sluta att peta i det. Dock så är det lite för mjukt, håret bara fladdrar i mitt ansikte och vägrar sitta kvar i tofsen. D: Ajaja inget tuggummihår kvar iallafall! 

Något som jag verkligen hatar när jag är hos frisören är när man har en stor spegel framför sig, sen ska man sitta och där kolla på sig själv i 45 min. Efter ett tag börjar man se skumma saker med sitt utseende. Idag såg hela jag väldigt skev ut. Jag såg ut som någon lustig, blek seriefigur jämfört med frisören. >___< Inte okej. 
Frisörstolen hade rumpmassage me, det var lustigt... 
 
 

Blodsbröder

Secret Songs

Jag hade lovat min kompis Olof att dela hans lilla experiment här på bloggen.
Så aaaaaa nu gör jag väl det då! :3

 

Hej alla! 
Tänkte testa en sak... 
Jag skapar en Spotifylista och lägger till 2 låtar. 
Sen vill jag att du/ni lägger till låtar ni gillar 
Nu snackar jag inte om de som finns på Topp 100, utan jag vill ha era gömda skatter
Ta en artist eller band inte så många hört om, underskattade eller en specifik låt som många missar...

Låt os se vad vi kommer fram med, alla stilar är välkomna

http://open.spotify.com/user/rockolof/playlist/7G88SaHxoKGAo0f52A7iSG

(För att lägga till låter i listan så måste ni följa den).

 

 

Att instagramma mat

I går instagramma jag mer än vanligt.
Jag åkte in till älskade Linköping för att umgås lite med Tobias. Vi shoppade massor av kläder (gör troligen en gif på det jag köpt i morgon när jag är mer fixad), åt på Honeycomb och Ming omnom!
Man måste ju fira när man äntligen har fått sina pengar ifrån Modekungen (köpte ju en studentklänning där ifrån som jag skickade tillbaka i början av sommaren >___<).
Och såååååå en promenad på det me.

Jag var bara tvungen att ta med min fina vegoburgare som jag åt i dag i collaget.
Otroligt vacker o god. 
Hejdå!

 
 

Currygryta med linser

Idag provade jag på att laga en jätte god vegetarisk gryta med curry och
gröna linser som mamma hade tipsat mig om. ^^
Så nu tycker jag att alla vegetarianer och ickevegetarianer kan prova på att göra den också!
 

Man behöver:
En halv lök
Ett halvt paket tomatkross
Curry
Salt
Vitpeppar
1 dl matlagningsgrädde
Kokta gröna linser (minns inte hur mycket jag tog, 1,5-2 dl kanske).
En halv burk ananas
1 banan

 

Fräs lök och curry. Tillsätt tomatkross och koka i ca 10 min.
Häll i matlagningsgrädden och koka ihop.
Tillsätt det kokta linserna, bananen och ananasen. Låt koka i 10 min.
Krydda med salt, vitpeppar och curry! ^^

Serveras med ris, kalla bananer och grönsaker.

 

 Omnom banan och curry är så gott ihop! Något som jag också börjat dricka väldigt mycket den senaste tiden är havredryck, hur gott som helst!
 
RSS 2.0