19 Feb

Idag jobbade jag från 07:30 till 16:30.
Jag hade satt klockan på 6 så att jag kunde söla på morgonen, jag älskar att söla på morgonen, men självklart så ringde inte min mobil av en okänd anledning så istället vakna jag vid 7 och fick fixa mig på 10min för att sedan kuta iväg till jobbet med världens största liggmärke i ansiktet. Mycket vackert.
Annars gick dagen braaaa!
 
Jag kollade min mail förut och fick se ett mail ifrån Bemanningen, jag ska på intervju, äntligen!
Det skulle vara skönt att få jobba ännu mer än vad jag gör nu. Just nu så ringer bara två förskolor till mig om det skulle krisa för dom, men om jag jobbar för Bemanningen så lär det bli mer jobb och på fler ställen, vilket är kul. :D
 
Jag ska även på intervju hos Kolmårdens Djurpark (5 Mars) veckan innan jag ska på intervju hos Bemanningen wieee! :D
Kolmården skulle verkligen vara ett underbart sommarjobb! Tyvärr ska jag inte mata djuren isåfall, utan människorna. Men det skulle nog vara kul det me! Det värsta är att båda intervjuerna är gruppintervjuver. Jag har aldrig varit på en sådan förut och känner mig ganska nervös över det. Jag kan bli otroligt blyg när jag är i ett rum med massa folk, speciellt främmande folk. Men jag antar att det är bra att jag gör saker som jag tycker är obehagliga, vem orkar gå runt och vara blyg liksom!? Jag måste bli av med det. 
 
Iallafall!
I går var jag på bio med Sara, Madde och Anna. Vi såg Cirkeln. Jag har längtat otroligt mycket efter den filmen eftersom att jag läst böckerna och tyckte att dom var underbart bra, men självklart så var filmen OTROLIGT DÅLIG! Inte för att jag hade så höga förväntningar, men aou...den var verkligen usel. Om man inte har läst böckerna så kanske man tycker att filmen var bra, men det var så otrolgit många viktiga saker som dom inte ens nämndes i filmen! Två viktiga karaktärer var inte ens me. D: Allt blev så lustigt och flummigt utan dom.
Så Cirkeln får 1 katt av 5!
 
 
 
Nu ska jag laga lite mat och sedan småstäda lite. Det blir att sova tidigt i kväll eftersom att jag ska upp och jobba vid 6 i morgon!
 
En aning suddiga bilder från igår.
 

Mom jeans

 
 
Solbrillor- Monki
Halsduk- Lager 157
Kappa- GinaTricot
Magtröja- H&M
Mom jeans- Monki
Dr Martens- Nelly

15 feb

Jag har inte bloggat på 2 veckor hehe.
Anledning till det? Jag har både varit upptagen med jobb och annat.
 
Förra helgen var jag i Örebro och träffade min gamla kompis Sahar. Den här helgen har jag varit på Where's the music i Norrköping tillsammans med min kompis Olof. Så har det också varit en massa jobb på vardagarna, men det är skönt att man har haft fullt upp! ^^
 
Tyvärr så har jag inga bilder ifrån Örebro men jag har iallafall några kort och några korta filmer på Ulrik som jag såg i Fredags hihi. Det var mysigt. Han sjöng sina nya låtar som han hade skrivit tillsammans med Jonas Gardell, så det var kul. Låtarna var sjukt bra me, jag längtar tills han släpper dom! Ulrik är verkligen gjord för att sjunga på svenska, det är då han är som bäst enligt mig. 
 
Självklart så var det inte bara Ulrik som spelade på Where's the music, vi kollade på massa andra också, men Ulrik var bäst! Jag har visst gått och blivit ett stort Ulrik fan bara sådär haha. Men jaaaaaaou det var kul, nu är jag sjukt seg och trött och lär bara ligga o dega i sängen hela dagen. 
 
Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag i går! Själv så firade jag den inte, jag har nog aldrig riktigt firat den dagen. Så jag ser den nog mest som bara en vanlig dag.
Men visst så blir man lite avis på alla dom som firar den dagen med mys och pys. ;3
 
 
 
18 feb

Nu är det bara 17 dagar kvar. Är ni lika peppa som jag?!
Jag måste läsa ut den sista boken "Nyckeln", den har legat på mitt nattduksbord i några månader nu. Jag har bara halva boken kvar men jag har aldrig riktigt ork att läsa ut den. Dom två andra böckerna var så mycket bättre! Samma sak var det med "Fifty shades of grey", jag läste dom två första, men den sista boken orkade jag aldrig läsa ut. Lustigt! Men vilken tur att båda böckerna kommer som film nu då. <3
 
Karaktärerna är dock långt ifrån perfekta. :C Minoo, Anna-Karin och Adriana är väl ganska bra, men inte dom andra. Elias och Linnea ser inte ens alternativa ut.
 
 
Jag är inte nörd ett dugg...
 
 

Japp

 
 
Marabouchoklader ska vara roliga, den här var inte rolig. Den smaka choklad.
Så Marabou Japp får 1,5 katt av 5 katter!
Den var inte äcklig, bara tråkig. :o
 
 
RSS 2.0