Otroligt skitig spegel

 
Jacka-Monki♦Tröja-Röda Korset♦Kjol-Röda Korset♦Skor-Zalando

Ritade lite

Ekorr'n satt i granen, skulle skala kottar, 
fick han höra barnen, då fick han så bråttom. 
Hoppa han på tallegren, stötte han sitt lilla ben och den långa ludna svansen.

 

 Sprang han hem till mamma på den gröna ängen. Fick han med detsamma krypa ner i sängen. Beska droppar fick han då, plåster på sin lilla tå. Och ett stort bandage om svansen.

 

Jag kunde ju ha gjort ett till öra. Men den här ekorren har tappat det andra. :(

 

 

 

 

 

 

Burgundy

Som alla kanske redan vet så avgudar jag loppis och second hand. Det är otroligt roligt och mysigt att gå in i affärer med gamla saker. Man kan verkligen hitta allt möjligt där inne. 
 
Idag när jag var på väg till stan för att hämta ett paket så gick jag förbi "Röda korset". Jag har aldrig hittat något fint där förut men beslöt mig för att gå in och kolla lite iallafall. Dom har inte mycket saker där men ändå så hittade jag en skjorta för 10kr, en tröja för 25kr, en kjol för 10kr och en liten virknål för 3kr. Allt i samma färg. Tröjan och kjolen var till o med i samma tyg! Jag hitta en jätte fin babushkadocka också men tyvärr så tog dom bara kontanter och jag hade bara 50kr löst så det blev inget. :C Det får bli en annan gång!
 
Det ser ut som att jag har värdens störta cameltoe, men så var inte fallet. Byxorna råkade bara vara väldigt stora, pösiga och rynkiga. Jag lovar.
 

Throwback Thursday Skolfoto

"Vem är den där pinglan?" kanske ni undrar.
Jo det var lilla jag i lågstadiet. Jag var mycket fager.
 
Skämt åsido, ingen var nog speciellt vacker i den åldern. Eller tycket ni att jag ser likadan ut nu kanske? Haha. Håret skulle jag gärna vilja ha tillbaka dock. Fast inte rakluggen... D:
 
Idag var det sista dagen på sommarjobbet, SÅ OTROLIGT SKÖNT! Men jag börjar jobba på mitt vanliga jobb på måndag igen. Men aaaaou jag får iallafall några dagar ledigt. :D
Vi får ser vad jag hittar på.
Just nu känner jag mig bara död.
 
 
 
 

Allt du gör och att du finns

 Lyssnade sönder på den här låten på jobbet idag.
Perfekt städlåt haha. Tänk att saker blir såååå mycket roligare med lite musik. 
Dansade med damsugaren när ingen såg.
 

Myspys

♦Kofta-Monki♦Topp-H&M♦Byxor-Monki♦Påse-H&M♦

22 oktober

Nu är det bara att vänta då.
Jag fick en tatueringstid i oktober, 22 oktober. Så det är vällllllllllllddddddigt långt kvar, eller aa typ 3 månader haha. Men det är bara att vänta som sagt. Dagarna blir roligare om man har något att se fram emot. :D
 
Sara fick en tid redan nästa månad. Mycket fuskigt! :C Men jag tror nog att den tatueraren som jag fick gör min tatuering bättre än dom andra, så det är värt att vänta!
 
Vi var på bio förut me och såg Paper Town. Den var helt okej. Rolig ibland men annars ganska platt film. Det känns som att jag har blivit mer kräsen när det kommer till film. Mycket är bara förutsägbart och skit.
 Men Paper Town får 2,2 Ponyosar.
 
 
Nu ska jag sova innan jag dör. Så otroligt skönt att det är helg nu! Jag behöver verkligen sova. 
Sov sött!
 
 

Throwback Thursday

Jag hörde att Närcon var nu.
Jag hörde också att Felix Nordh skulle dit, jag gråter för att jag missar honom. Annars så gör det mig inte ett dugg att jag missar Närcon. Det är inget för mig och har nog aldrig riktigt varit det heller haha.
 
Här har ni en bild ifrån Närcon 2013. Det känns som att det var mer än 2 år sedan.
Jag är emot till vänster om ni nu inte kunde se det haha.
 

23 Juli

Hallå hallå!
Det är superbra uppdatering på den här bloggen som vanligt wiie.
Ne men jag har jobbat en massa och då blir man trött och då orkar man inte blogga, så är det bara!

 

Det är bara en vecka kvar på sommarjobbet, sen kommer jag vara 1000 gånger piggare! :D
Idag på jobbet så skulle jag gå in i köket för att hämta en sak då det plötsligt flög något emot mig. Jag sprang skrikandes ut därifrån, jag har nog inte blivit så rädd på väldigt länge, usch. Då kanske ni undrar vad det var som flög emot mig? Jo det ska jag berätta.

 

Det var en skata som hade flugit in genom fönstret på något tokigt vis. O den fick la panik när jag kom inklampandes där, säkert lika mycket panik som jag fick. Jag var sjukt lättskrämd efter det och skrek utav minsta ljud och rörelse haha. Jag är otroligt lättskrämd.
Men djur och kryp som flyger in genom fönstret ogillar jag stark som ni kanske redan vet.

 

Hmm i går tappade jag min piercingkula. :C Jag tappar den alltid! Kanske för att kulan egentligen inte ens passar på ringen, men ajjaja. Så jag beställde en bunt nya. Det värsta var att jag råka beställa det i pappas namn eftersom att kontot jag hade på den sidan var gammalt. :C Så nu kommer dom skickas till pappa. Fel adress var det me, det var vår gamla adress som vi hade när vi bodde i stan. Dom har redan skickat iväg paketet me. Jaaaa dom lär ju aldrig komma fram. Attans!

 

I morgon ska jag och Sara dra in till Linköping efter jobbet. Först ska vi (jag blir så galet pepp bara av tanken) boka tatueringstid! För jaaaaaaaaaaaa äntligen ska jag tatuera mig igen. :D
Wiiie wiiiie så pepp, hoppas jag får en tid snart! Efter det ska vi på bio och se Paper Towns, för den ska visst va bra.

 

Ajja nu ska jag duscha dreadsen, äta och kolla på Orange is the New Black.
Ha det bra!

 
 
 
~Tänk om man hade färknar. Så otroligt fint och sött. Jag kladdade lite i facet och drömde mig bort.~
 

4 olika frisyrer som man kan göra med dreads

Precis som rubriken lyder.
Här under hittar ni 4 olika frisyrer som man kan göra med dreads. Mina favoriter är nog Ariel och Bullhornet.
Vilken gillar ni mest?

Anledning till varför jag suddat mitt face: Man blir inte fin när man fokuserar på att se fin ut och ni ska ju ändå bara kolla in frisyrerna! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badkläder

Det är sommar och jag måste skaffa mig en ny bikini!
Jag tycker att det är sjukt svårt det där med badkläder. Det är sällan man hittar en bikini som både är fin och sitter bra. Förra året köpte jag en jättesöt prickig baddräkt, men jag använde den aldrig. Jag antar att jag inte riktigt passar i badräkter, även fast det är sjukt sött!
 
Men aa, så i år får det bli en bikini helt enkelt. Senast jag köpte en bikini var nog när jag var i London, vilket var ett bra tag sedan. Här under hittad jag 6 stycken fina små bikinisar som jag gärna skulle vilja ha.
Vilken tycker ni är snyggast?
 
 
1  2  3  4  5  6

No, Honey. You're Thinner Than Me Not Prettier

Vill så sjukt gärna ha tröjan!
Synd att den bara finns på en skum sida. Är det någon som vet om focapparel.com är en säker sida? Jag är usel på sådant och för feg för att chansa.
Men aa tröjan är underbar!
 
 

Askungen

Jag är trött, dödstrött!
Dag nummer 2 avklarat på sommarjobbet. Jag känner mig som Askungen. Skura golv och skura väggar. Fast jag gör det ju frivilligt... Det är bra lön iallafall, det gillas. Ska nog bland annat bli en finfin tatuering utav en del av dom pengarna. Jag har gjort 30931913 skisser på katter och jag börjar veta hur jag vill ha den.
 
Idag joggade jag 5km för fösta gången i mitt liv, en liten aplåd för det! Jag råka dock krocka med en cykel när jag sprang vilket ledde till en fet bula/blåmärke på armen som gör väldigt ont! ;__;
 
I september ska jag springa Nya broloppet (5km) så det kommer gå suppppppppppppper bra tror jag. Jag hade nog kanske till o med klarat 1mil, eller? Jadå. Men nu blir det 5km och det duger gott o väl. Jag är stolt! :D

Nu ska jag kolla på lite Orange is the new black och sedan sova.
I morgon börjar jag klockan 6 igen!
 
 
 

Orange is the New Black

Min helg har bestått av massa serietittande.
Jag har börjat kolla på Orange is the New Black, eftersom att folk har sagt att den serien är bra och jag kan inget annat än att hålla med om det. När jag väl börjat kolla så kan jag inte sluta. 
 
Även fast serien är bra så har den här helgen varit sjukt tråkig. Jag hatar att inte ha något att göra, jag får lite småpanik av det. Varmt har det också varit, för varmt för min smak. Sommaren är underbar, jag älskar att ha kortbyxor och att man blir brun och fin. Men jag måste faktiskt erkänna att jag är en höstmänniska.
 
Jag var ute och sprang lite i lördags och det kändes som att jag skulle smälta bort! Jag har nog aldrig svettats så mycket. Så efter det blev det att tvätta mina dreads för första gången på 2 veckor. Det kändes underbart, dom kliar mindre nu också. Jag vet att jag kanske inte borde ha tvättat dom(eftersom att dom fortfarande är väldigt nya), men jag skulle känna mig så otroligt äcklig om jag inte hade gjort det efter den där svettiga joggingturen haha. Nu är dreadsen superfluffiga!
 
I morgon är det första dagen på mitt sommarjobb. Är jag nervös? Japp, lite faktiskt.
Jag börjar redan halv 7 så jag antar att jag får gå och lägga mig tidigt i kväll.
Men det är inte lätt att somna när det är såhär galet varmt gaah! :c
 
 
 
 

Te?

Jag älskar mina nya koppar (49:-/st på Indiskas REA)
 
Någon som vill ha en kopp te? Kanske lite för varmt för det nu när det är 30 grader ute.
Det är verkligen sommar nu och det är härligt på många sett, men också hemskt.
Det värsta är när alla skumma kryp som jag inte ens visste existerade flyger in genom mitt fönster och förpestar tillvaron.
 
Här om dagen kom det in någon kakelack/skalbagsliknande filur. Som tur var så fick katten tag på den och vi kunde mosa den tillsammans. Tur det! Jag skulle dött om jag vakna med den bredvid mig i sängen. :C
 
 


 

En massa kläder

I går var jag i Linköping och tittade på REAN.
Jag hittade galet mycket!
Muggar, underkläder, smink, matta, glas, pärlor till håret och en hel del kläder.
Allt var på REAN förutom sminket och ett par shorts.
Så nu är jag hur nöjd som helst! 
 
Hmmm jag lovade att visa lite kläder ifrån Mad Lady och Monki som jag köpte för ett tag sedan...men det gjorde jag aldrig heheh. Så här kommer en gif på lite blandade kläder som jag köpt senaste tiden.
 
Det är lite surt att jag inte är ledig något nu under sommaren (förutom helgerna då). Jag ska sommarjobba hela Juli månad och börjar nu på Måndag. Men det ska samtidigt bli kul att tjäna en massa pengar huhu. Då kanske jag äntligen har råd att tatuera mig. <3 Det som är surt är att jag inte kan använda mina korta shorts och mina magtröjor när jag jobbar haha. Nästan hela min garderob består av sådana kläder, men det känns lite opassande att vara klädd så på jobbet.
Men snyggt är det!
 
 
Gul/vit klänning - Monki
Vinröd magtröja - H&M
Shorts - Monki
Blommig sport zip up - Monki
Byxdress - H&M
Transparent kofta - H&M
Solros shorts+ magtröja - Mad Lady (Ogillar shortsen något enormt)
Randig magtröja - Monki
Hängslekjol - Monki (Otroligt skrynklig haha)
 
Ponyo springer runt...
 
RSS 2.0