21 Mars

Helllu!
Jag har verkligen aldrig tid att blogga längre. Inte för att det finns så mycket att blogga om men iallafall haha.
 
Jag har fått jobb och jobbar varje vardag, när jag kommer hem så tränar jag, duschar och går sedan direkt till sängen och lägger mig. Äntligen har jag vänt tillbaka dygnet. Jag vaknar vid 6 på morgonen och somnar runt 9-10 på kvällen. Det funkar fint! Det känns skönt att vara trött för att man har jobbat och inte för att man är uttråkad.
 
Nu när jag får lön så kan jag äntligen börja försörja mig själv, vuxenpoäng till mig! Fast den här månaden så får jag inte så mycket lön, men nästa! Då kan jag köpa massa fina saker. :D
Jag håller redan på att planera en andra tatuering, den kommer att bli riktigt fin.
En Ponyo på armen ska det bli!
 
Hmm nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Dagen har gått sakta och jag har inte direkt gjort något speciellt, men det känns skönt det me. Jag kanske ska gå upp på vinden och ta ner några gamla mangaböcker, det var år sedan jag läste dom!
 
Btw jag fick varken jobbet på Kolmården eller betalt av komunen för att gå på frisörskolan i Malmö. 
Surt surt! :C 
 
Inspirationsbilder från we♥it

7 Mars

 Jag har inte riktigt haft ork eller lust att skriva hmmm...
Inte för att jag inte har gjort något, för det har jag, jag har haft fullt upp!
Men ibland så tappar man bara lusten.
 
Vad har hänt i veckan då?
Träning och jobb! Och så var jag på intervju i Kolmårdens djurpark i Torsdags. Det gick väl helt okej, jag tror dock inte att jag får jobbet. Det var så många duktiga där och dom flesta hade massor av erfarenheter, vilket inte jag har. Jag förstår inte ens hur jag lyckades komma till gruppintervjun haha...ganska galet faktiskt eftersom att det var så sjukt många som hade sökt.
 Men det var helt klart den roligaste intervjun/gruppaudition som jag varit på!
 
Idag så var jag först i Linköping ett tag med Judith, vi shoppade och åt frozen yogurt. Jag köpte lite smink, en färgbomb, en borste, 2 tröjor och ett par byxor...det låter mycket såhär nu efter haha. Men sakerna behövdes verkligen. Dock så glömde jag att köpa linsvätska som jag verkligen behövde. :C Aja!
 
Efter det drog jag till Mjölby och umgicks med Olof, vi lagade mat och åt med hans familj så kollade vi på en film, sen blev jag galet trött o åkte hem haha. Jag är typ fortfarande trött efter intervjun på Kolmården, i morgon lär jag sova galet länge! Så måste jag städa och tvätta me...usch så tråkigt! Men det behövs verkligen, så det är bara att bita ihop!
 
Godnatt! 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0