19 Feb

Idag jobbade jag från 07:30 till 16:30.
Jag hade satt klockan på 6 så att jag kunde söla på morgonen, jag älskar att söla på morgonen, men självklart så ringde inte min mobil av en okänd anledning så istället vakna jag vid 7 och fick fixa mig på 10min för att sedan kuta iväg till jobbet med världens största liggmärke i ansiktet. Mycket vackert.
Annars gick dagen braaaa!
 
Jag kollade min mail förut och fick se ett mail ifrån Bemanningen, jag ska på intervju, äntligen!
Det skulle vara skönt att få jobba ännu mer än vad jag gör nu. Just nu så ringer bara två förskolor till mig om det skulle krisa för dom, men om jag jobbar för Bemanningen så lär det bli mer jobb och på fler ställen, vilket är kul. :D
 
Jag ska även på intervju hos Kolmårdens Djurpark (5 Mars) veckan innan jag ska på intervju hos Bemanningen wieee! :D
Kolmården skulle verkligen vara ett underbart sommarjobb! Tyvärr ska jag inte mata djuren isåfall, utan människorna. Men det skulle nog vara kul det me! Det värsta är att båda intervjuerna är gruppintervjuver. Jag har aldrig varit på en sådan förut och känner mig ganska nervös över det. Jag kan bli otroligt blyg när jag är i ett rum med massa folk, speciellt främmande folk. Men jag antar att det är bra att jag gör saker som jag tycker är obehagliga, vem orkar gå runt och vara blyg liksom!? Jag måste bli av med det. 
 
Iallafall!
I går var jag på bio med Sara, Madde och Anna. Vi såg Cirkeln. Jag har längtat otroligt mycket efter den filmen eftersom att jag läst böckerna och tyckte att dom var underbart bra, men självklart så var filmen OTROLIGT DÅLIG! Inte för att jag hade så höga förväntningar, men aou...den var verkligen usel. Om man inte har läst böckerna så kanske man tycker att filmen var bra, men det var så otrolgit många viktiga saker som dom inte ens nämndes i filmen! Två viktiga karaktärer var inte ens me. D: Allt blev så lustigt och flummigt utan dom.
Så Cirkeln får 1 katt av 5!
 
 
 
Nu ska jag laga lite mat och sedan småstäda lite. Det blir att sova tidigt i kväll eftersom att jag ska upp och jobba vid 6 i morgon!
 
En aning suddiga bilder från igår.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0